Blikkenslager teamet

Hos Frederiksen VVS ApS har vi faglærte blikkenslagere, der udfører håndværksmæssige kvalitetsarbejder i kobber, messing og zink for både private, kommuner og erhverv i Aarhus og hele midtjylland.

Vi udfører hele paletten af udvendigt blikarbejde, såsom tagdækning, facadebeklædninger og mindre specialopgaver, som inddækninger, kviste, skotrender, tagrender, nedløb og specielle profiler. Vi er fleksible og kan derfor påtage os blikkenslageropgaver med kort varsel, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller udførelsen af vores arbejder.
Hos Frederiksen VVS lægger vi stor vægt på sammenhængen mellem funktion og æstetik i vores løsninger, hvilket er vigtigt, når man arbejder med naturmaterialer som zink, kobber og aluminium.

Se referencer:

Ny inddækning, sålbænk eller tagrende?
Med vores professionelle blikkenslagere er du garanteret en langtidsholdbar, unik og vedligeholdelsesfri løsning baseret på bæredygtige materialer. Vi skræddersyer hver enkelt arbejdsopgave efter dine krav og ønsker, og tager hånd om hele opgaven – lige fra planlægning – til den færdige løsning står klar.

Produktion af zink profiler efter ønske og mål!
Herudover kan vi på vores moderne og veludstyret blikværksted i Viby J. udfører større produktion af alle typer zink profiler på individuelle mål til henholdsvis typehusfirmaer, privatejendomme, erhvervsbygninger og større projekter.

Vi tilbyder produktion af:

Blikkenslager værksted, Viby J.

  • Blindfals profiler
  • Sternbeklædning profiler
  • Vindskede profiler
  • Skotrende profiler
  • Sålbænke profiler
  • U-profiler
  • … og mange flere!

i alle typer zink.

Vi sender standard til hele Danmark undtagen Færøerne og Grønland. (Men kontakt os gerne for en leverings-option!)

Har du behov for en professionel blikkenslager i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg eller…?
Kom i dialog nu og få en håndværksmæssig, faglig og professionel rådgivning.
Kontakt os på telefon 8614 1000 eller pr. email for et godt og passende tilbud på dit næste projekt eller alment blikkenslagerarbejde.