Danfoss Living eco sæt med ventil

Frederiksen VVS tilbyder salg og vedligeholdelse af alle typer varmeanlæg.

Et korrekt dimensioneret varmeanlæg er vigtigt for at opnå en god driftsøkonomi og komfort i hverdagen. Derfor rådgiver vi gerne vores kunder i valg af varmeteknik og løsninger indenfor:

  • Fjernvarme
  • Oliekedler
  • Stokerfyr
  • Varmepumper (Luft/vand, Luft/luft)
  • Gulvvarmesystemer
  • Radiatoranlæg

Vi beregner de komponenter og materialer der skal bruges til det aktuelle varmeprojekt og giver dig et samlet tilbud (inklusiv evt. energitilskud) på hele den valgte varmeløsning, med betryggende garanti.
For en nærmere dialog om dit næste projekt, RING 8614 1000 eller benyt vores kontaktformular.

Bestil serviceeftersyn og optimering af dit varmeanlæg i Aarhus og omegn

For at dit varmeanlæg kan opretholde en god driftsøkonomi året rundt, er det vigtigt at det bliver efterset med jævne mellemrum. En defekt varmeføler, et tilstoppet filter eller en tilkalket varmeveksler kan koste dyrt på varmeregningen. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor varmeteknik og kan derfor tilbyde serviceeftersyn og optimering af alle typer varmeanlæg i virksomheder, private boliger og offentlige bygninger.

Hos Frederiksen VVS lægger vi vægt på at vores kunder får en god og ordentlig kvalitet til en fair pris. Kontakt os allerede idag og få et uforpligtende tilbud på din varmeinstallation eller en serviceaftale.

Bestil Serviceeftersyn af din Varmepumpe Online!

Tagget: #varmeteknik #varmeanlæg