DEM - Frederiksen VVS

VVS MED OMTANKE!

I vores bestræbelser på at opnå mere bæredygtighed i hverdagen hos Frederiksen VVS, har vi indledt et samarbejde med DEM A/S (Dansk Energi Management) som hjælper os med grønne og bæredygtige indkøb af vvs materialer og produkter, – således at vi fremadrettet helt konkret, kan tilbyde vores kunder alternative grønne vvs løsninger og installationer med et mindre CO2-aftryk og der igennem opnå et grønnere CO2-regnskab på en vvs installation.

Energieffektivitet og CO2-besparelser i virksomheder i Region Midtjylland (ECSMV)
Dette er i forbindelse med, at vi i samarbejde med Skanderborg Kommune og Region Midtjylland blev godkendt i et ECSMV projektet, Projektet har på sigte, at hjælpe små og mellemstore virksomheder i hele Region Midtjylland med implementering af en bæredygtig forretningsmodel, der kan øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen hos både virksomhederne og deres kunder i hverdagen. Vi er glade for at have fået tilkendt støtte til dette projekt – hvor vi kan dele vores erfaringer indenfor bæredygtig omstilling med mange andre virksomheder i netværket, uanset branche.

Egen grøn strøm
Vi har som mål at vores firmadomicil skal være så tæt på som muligt med selvforsynede grøn strøm – der er vi dog ikke helt endnu, men tæt på! Vi er her i 2022 derfor igang med at udvide vores solfangerpark på taget  – således at vi nu får min ca. 90 % egen kapacitet til at lade vores hybrid- og elbiler med strøm, – samtidigt med at vi har lys på kontoret og værkstedet med egen strøm.

Vil du høre mere om “vores grønne rejse” i hverdagen, så kontakt os gerne pr. mail eller telefon.

Læs mere om Hjertemålene for Frederiksen VVS her!

#bæredygtigudvikling #ECSMV #vvs #grønenergi #vvsmedomtanke