Nyt badeværelse? – eller blot en modernisering?

Få inspiration i vores nye bad udstilling. Her finder du nyeste trends, spændende armatur farver og overflader beklædt med dekorative fliser, marmor og indfarvet microcement. Alle miljøer er fuld funktionelle, således at du får den ægte oplevelse af armaturer og sanitet.

Frederiksen VVS tilbyder som totalentreprenør, alt inden for modernisering og etablering af badeværelser i alle størrelser og former. Vi forhandler armaturer, baderumsmøbler, sanitet og tilbehør fra VVS-branchens førende leverandører, som Duravit, Dornbracht, Dansani, Grohe, Hansgrohe og Vola med flere.
For os, er det at bygge badeværelser en passion og vi har derfor valgt at udvide firmaet med en ny baderumsafdeling, der tilbyder totalløsninger indenfor badeværelser.

Velkommen hos FrederiksenBAD

Uanset dine ønsker kan vi tilbyde at realiserer dit nye badeværelse i en samlet entreprise, – først som 3D tegning! Lige fra startfasen hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning udfra det budget og de fysiske rammer der er tilstede og koordinerer alle relevante håndværksfag, som f.eks. murer og elektriker, således at du som kunde kun har en kontaktperson igennem hele forløbet.

Besøg vores Frederiksen Bad hjemmeside og læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor badeværelser og wellness:

Frederiksen Bad