Hos Frederiksen VVS hjælper vi gerne vores kunder med at få bæredygtige og energibesparende løsninger installeret i deres boliger og erhvervsejendomme.

VE GodkendtDette er både i forhold til energi- og miljørigtige løsninger indenfor varmesektoren, som fjernvarmeanlæg og alle typer varmepumper, – men også omkring besparelser på brugsvandet og dermed vandregningen.

Spar penge og energi i hverdagen!
Oftest er den lille “synder”, som en vandhane der drypper eller en radiatorventil der ikke lukker helt, også den dyreste udgift set ud over det årlige forbrug af vand og varme.

Med stigende energi- og vandafledningsafgifter kan udgiften til en reparation, – eller en udskiftning af et defekt vandarmatur til et nyt normalt tilbagebetales, alt afhængigt af typen, indenfor 1-3 år alene i form af besparelsen.

Der er derfor god økonomi i at få tjekket boligens eller erhvervsejendommens vand- og varmeinstallationer hele vejen rundt.
Dermed får du et reelt overblik over din ejendoms eller boligs aktuelle energimæssige tilstand, – hvadenten det handler om en udlejningsejendom eller din helt private bolig.

Kontakt os for en nærmere dialog og et uforpligtende tilbud på en energiforbedring af netop din bolig med en realistisk tilbagebetalingstid på de forbedringer vi anbefaler der udføres.