Fjernvarme, Aarhus, Højbjerg, Risskov, Tranbjerg, Viby

Fjernvarme er generelt en nem, bekvem og miljøvenlig opvarmningsform der ikke kræver meget plads!

Selve fjernvarmenettet er godt udbygget i hele Aarhus- og Skanderborg-området. Udover fjernvarmeværket AffaldVarme Aarhus leveres fjernvarmen af flere lokale værker i Højbjerg og Viby J., Hørning og Hasselager, Lystrup, Malling og Beder, Risskov, Tranbjerg, samt i Galten og Silkeborg. Prisen for drift og tilslutning varierer dog fra område til område.

Salg og installation af fjernvarmeanlæg i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og omegn.

Fjernvarmeservice AarhusHos Frederiksen VVS har vi mange års erfaring med fjernvarmeanlæg i hele Aarhus, Skanderborg & Silkeborg området. Vi kender til fjernvarmeværkernes krav og kan derfor tilbyde vores kunder og de projekter vi arbejder med, – en passende kvalitetsløsning, der sikre en god og økonomisk varmeforsyning året rundt, – hvad enten det drejer sig om en privatbolig eller boligforening, en forretning, et kontordomicil eller en større industri- og produktionsvirksomhed.

Service og vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg

Et fjernvarmeanlæg er IKKE vedligeholdelsesfrit, – selvom det kræver betydeligt mindre service end f.eks. et oliefyr med skorsten! Det hårde og kalkholdige vand i Danmark betyder at der aflejres meget mere kalk og andre belægninger i de komponenter der har direkte kontakt med fjernvarmevandet eller andre varmekilder. (Se f.eks. hvor hurtigt din el-vandvarmer eller kaffemaskine kalker til!).
Disse belægninger forringer fjernvarmeanlæggets ydelse i veksler og evt. varmtvansbeholder over tid – og betyder dårlige afkøling af fjernvarmevandet, hvilket igen generelt betyder mere fjernvarmeafgift, samt mindre stabilitet og komfort i det daglige brug. Derfor anbefaler vi at du får dit fjernvameanlæg efterset med jævne mellemrum, – det betaler sig i længden!

Få en fjernvarme Serviceaftale med Frederiksen VVS

Udfra dit fjernvarmeanlægs aktuelle størrelse og type, tilbyder vi attraktive Fjernvarme-Serviceaftaler der individuelt skræddersyes til anlæggets aktuelle behov og drift, – inkl. 24/7 service året rundt.

Kontakt os på telefon 8614 1000 eller send os en mail.

Tagget: #varmeteknik #fjernvarmeanlæg