VVS eftersyn

Få et autoriseret VVS eftersyn af din bolig

Hvis en andelsbolig eller ejerlejlighed skal sælges, skal der typisk udføres et autoriseret VVS-eftersyn af boligens tekniske installationer, og der skal udarbejdes en komplet tilstandsrapport som dokumentation. Bestil her et autoriseret eftersyn af dine VVS-installationer i din bolig nu. Udfyld formularen herunder og vælg det tidspunkt som passer dig bedst. Vi fremsender herefter den aktuelle dokumentation pr. email, når betaling for det udførte VVS eftersyn er modtaget.

(Alle felter med * bedes udfyldt)

Autoriseret VVS-EFTERSYN inkl. rapport, Pris: DKK 999,- inkl. moms og kørsel *
Ja takNej tak

Ønsker du fotodokumentation af evt. ulovlige installationer (+ DKK 299,- inkl. moms) ? *
Ja takNej tak

Faktura og rapporter for eftersyn sendes til:

Kundenavn*:

Adresse*:

Postnr. & By*:

Telefon/Mobil*:

Kontakt e-mail:

Er eftersynsadressen den samme som fakturaadressen? *
JaNej (Udfyld da venligst eftersynsadressen)

Eftersynsadresse

Fulde navn:

Kontaktperson:

Adresse:

Postnr. & By:

Telefon el. Mobil;

Vælg ønskede dato og tidspunkt for dette VVS-Eftersyn (Vi bekræfter det angivne tidspunkt.):

Dato*:

Tid*: 08.00 - 10.00 (Mandag - Torsdag)10.00 - 12.30 (Mandag - Torsdag)13.00 - 15.00 (Mandag - Torsdag)08.00 - 13.00 (Fredag)

Lejlighedstype*.
AndelslejlighedEjerlejlighed *Ideel anpart **

Antal m²*:

* Ved ejerboliger med fælles installation udføres 2 rapporter. En for selve boligen, samt en for fællesinstallationerne, der betales særskilt.
** Ved ideelle anparter skal vi have adgang til hele ejendommen.

Evt. byggesagkyndig e-mail adresse:

Bemærkninger el. kommentarer:

Almindelige vilkår for eftersyn:
Ved afbud mindre end 24 timer før aftalt tid, forbeholder Frederiksen VVS ApS. sig retten til at fakturere 450 Kr. i administrationsgebyr inkl. moms. Ved afbud mere end 24 timer før aftalt tid, fakturere vi et administrationsgebyr på 200 Kr. inkl. moms. Ved bestilling er du, som bestiller, ligeledes indforstået med de nedenfor angivne betingelser.

Betingelser:
Oplyste priser er grundlaget for et VVS-Eftersyn gældende for lejligheder med et køkken, samt et toilet med bad i Aarhus by inkl. 20 km omkreds. Evt. resterende m² med VVS-installationer udover ovenstående, udføres for kr. 16,00 inkl. moms pr. påbegyndt m², (kun det som overstiger) Det samme er gældende for f.eks. ideelle anparter, boligforeningers fællesinstallationer, flere familiers huse, erhverv samt andre former for bofællesskaber. Du/i er samtidig sikret en hurtig og effektiv udbedring af fejl, samt et evt. omsyn indenfor kort tid. For en god orden skyld nævnes, at vi sætter ingen udbedringsarbejder m.v. i gang uden din/jeres tilladelse og accept. Den aktuelle VVS-eftersyns-rapport sendes til oplyste emailadresse sammen med faktura.

Dit samtykke:
Ved min bestilling afgiver jeg samtidigt mit samtykke til at have læst vilkår og betingelser for et VVS-eftersyn, samt at Frederiksen VVS ApS. må behandle mine personoplysninger, ifølge firmaets persondatapolitik.