Frederiksen VVS Hjertemål

Hjertemålene for Frederiksen VVS

Med vores nye kampagne Hjertemålene for Frederiksen VVS  vil vi som en moderne VVS virksomhed, samlet gøre en forskel indenfor de ydelser og beslutninger hvor vi har en reel indflydelse i hverdagen – udvalgt ud fra FN’s 17 VERDENSMÅL. Vi har alle her i firmaet de samme ønsker – som mange andre mennesker, forældre og familier – nemlig at vi alle afleverer en bæredygtig og sund planet til de næste generationer.

VI TILSLUTTER OS FN’S GLOBALE MÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING!

Vi tilbyder bæredygtige VVS- og Energiløsninger, der kommer miljøet og vores kunder og deres familier til gode i hverdagen. Hos Frederiksen VVS  har vi valgt at fokusere vores indsats særligt på fire, fra de 17 verdensmål, – hvor vi som installations-, varmeteknik- og VVS service virksomhed, har en mulighed for at have en reel indflydelse nu og fremover!

FNs Verdensmål

SE VORES UDVALGTE MÅL HERUNDER:

FN Verdensmål 4

VI HAR FOKUS PÅ UDDANNELSE

Vi er i løbende i kontakt med erhvervsskolerne, og skoler generelt, vi hjælper med at få unge elever i erhvervspraktik, – men også arbejdsløse, som har svært ved at komme ud på arbejds-markedet igen. Vi gennemfører mentor forløb med vores lærlinge og har løbende samtaler i forhold til at hjælpe den enkelte lærling positivt igennem sit uddannelsesforløb.

Vores medarbejdere kommer løbende på interne og eksterne kurser hvert år.

VORES DAGLIGE BIDRAG TIL ET MINDRE VANDFORBRUG

– Vi genbruger vandet til f.eks. almen vanding af vores træer, græs og engene med blomster. Vi har berøringsfrie armaturer og brusearmaturer i hele firmaet, der alle sparer på vandet. Vores mobile badevogne, som vi tilbyder til egnet kundeprojekter, er bæredygtigt udviklet – produkterne er fra leverandører med en bæredygtighedsprofil, samt vandet genbruges.
Vi sælger og tilbyder generelt vores kunder energi og vandbesparende produkter.

OPTIMERET LEVERANCER, SAMT NYE FIRMA E-BILER

– For at mindske vores generelle CO2 aftryk, har vi besluttet at optimerer leverancer fra vores daglige leverandører til udvalgte ugedage, for at nedbringe antallet af leverancer generelt. Samtidigt er vi begyndt at implementere el- og hybridbiler til firmaets eksterne medarbejdere, som også lades med egen grøn strøm, fra de solceller, som dagligt forsyner vores nye domicil i Viby J. Via vores online flådestyring, kan vi desuden sikre kortest mulige kørselsveje i hverdagen.

VI GENBRUGER DER HVOR DET ER OS MULIGT

– vi affaldssorterer i vores produktion og i administrationen. Pap, papir, metaller, zink, paller og pallerammer sælges eller genbruges. Vi har genbrugskasser i vores servicebiler, så alle vores montører ikke behøver nye plastikposer dagligt – og vi kan dermed nedbringer forbruget af plast. Vores montører har affaldskort til de lokale genbrugsstationer og de affaldssorterer der. Samtidigt har vi sat krav til vores leverandører i forhold til bæredygtighed generelt. Herudover anvender- og genbruger vi alt IT-hardware, så længe de aktuelle enheder lever op til den nutidige standard, fx. indenfor SmartPhones og computere til vores medarbejdere. Firmaets første iMac fra Apple i 2014 er stadigt i drift – og tilhører iøvrigt chefen, Rasmus Frederiksen, – med den gamle iMac, er han stadigt tilfreds. 🙂

BÆREDYGTIGE NYHEDER

Vores nye Hybridbil er på gaden!

Hybridbil fra Frederiksen VVSNy miljøvenlig firmabil:

Så fik vores Energi- & Serviceleder, Peder Bach, endelig sin nye Plug-in-Hybrid servicebil fra Ford, Bilen kan kører ca. 50 km på rent el, hvilket betyder at Peder nu kan kører sine servicebesøg i byerne med meget bedre samvittighed i hverdagen, året rundt.
Ford’en bliver hovedsagligt opladet med grøn strøm, produceret af vores egne solceller i firmaet.

Hvordan vi vil bidrage til en bæredygtig udvikling!

Siden midten af 2020 har Frederiksen VVS ApS arbejdet målrettet med hvordan vi som en moderne VVS-virksomhed bedre og bredere kan bidrage til en mere bæredygtig udvikling i hverdagen fremover. Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål, nedsatte vi et udvalg af medarbejdere i firmaet, der sammen med ledelsen og i gennem sparring fra eksterne partnere nu har defineret de første fire punkter, hvor Frederiksen VVS samlet kan og vil gøre en aktiv forskel indenfor de ydelser og beslutninger – hvor vi har en reel indflydelse i hverdagen.

Læs omtale i pressen her:

Artikel, Galten Folkebladet

Top