Corona Virus information 16.03.2020

Kære kunder, selvom vi lige nu oplever en stor stigning af Covid-19 tilfælde her i Aarhus- og Silkeborg-området – er vores VVS-firma godt forberedt på situationen!

Som et ansvarligt VVS firma i Aarhus og omegn har vi fokus på smittefare! Det betyder at vores montører og medarbejdere er udstyret med masker, håndsprit og hvad der ellers er påkrævet for at kunne udfører vores VVS-opgaver med en god personlig sikkerhed ude hos vores kunder i alle områdets regioner!

Ved besøg i boliger, institutioner, hoteller. restauranter og virksomheder ønsker vi naturligvis at vi kan udfører vores opgaver uden nærhed fra beboere, kunder og personale. Vi forsøger altid at holde mindst 1,5m afstand til kunder, personale og samarbejdspartnere.
Vores administrative medarbejdere på kontoret i Aarhus er naturligvis nu igen i “Home-Office-tilstand”, det kan desværre betyde længere svartider på vores telefon, send os derfor gerne en mail med din forespørgelser, hvis det ikke er akut!

Har du spørgsmål ifm. Corona sikkerhed?
Har du spørgsmål ifm. vores Corona-virus sikkerhed, hører vi gerne fra dig, – således at vi sammen sikkert kan tilpasse vores ydelser til din ejendoms eller virksomheds aktuelle situation!