Gasfyr Elco Mini

Vi tilbyder miljøvenlige, kondenserende gasfyr med lang levetid!

Med et moderne ELCO eller Geminox gasfyr fra Frederiksen VVS ApS. mærker du straks forskellen. Både på varmeregningen, hvor du sparer op til 20% i forhold til ældre gasfyr. Men også på følelsen af at have et kvalitetsprodukt, der aldrig svigter dig i hverdagen.

Maksimal kondenserende effektivitet!

Et moderne og kondenserende naturgasfyr er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde, der samtidigt sikre en reducering af CO2-udledningen. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan selve gasfyret omsætter energien fra naturgassen til varme i dit hjem, din butik, eller din virksomhed.

Ny Gaskedel installationAt et gasfyr er kondenserende betyder, at fyret udnytter naturgassen næsten 100%. I praksis sker det ved, at den røggas, der opstår ved forbrænding af naturgassen, nedkøles til 35-45°C, inden den sendes ud i skorstenen. I ældre olie- eller gasfyr har røggassen typisk en temperatur på mellem 100-170°C, der altså forsvinder ud i den blå luft!

Kondenserende gaskedler fra ELCO og Geminox har alle en særdeles god driftsøkonomi og giver dig optimal varmekomfort året rundt, samt mulighed for en betryggende serviceaftale*.
Selve gasfyrene tilpasser sig det aktuelle driftsniveau, uden at det går ud over effektiviteten eller miljøet. Samtidig udnytter gasfyrene naturgassen maksimalt og er dermed særdeles miljøvenlige i drift.
Den kondenserende teknik betyder altså, at den fulde energi overføres til varmeanlægget, så varmen beholdes inde i bygningen eller huset.

Design og placering!

Det diskrete design og de kompakte mål gør det muligt at placere et ELCO eller Geminox gasfyr anlæg, hvor som helst i din bolig eller virksomhed.

* Frederiksen VVS samarbejder med Gastech-Energi A/S om levering og servicering af nye gasfyr og gaskedler. Se hvilke fordelagtige serviceaftaler du kan få her!