Frederiksen VVS

Velkommen til Frederiksen VVS ApS i Galten.
Med vores nye hjemmeside håber vi at vi giver dig et positivt indblik i hvad vi kan tilbyde vores kunder indenfor moderne service og installation af VVS og energibesparende varme installationer.

Vi kører i hele Århus og omegn og servicerer det private, boligselskaber samt erhvervsvirksomheder.

Læs vores pressemeddelse:

Galten 1. April 2014:

Nyt VVS-firma i Århus-området med fokus på energioptimering, miljøvenlige installationer og salg af kvalitetsprodukter fra anerkendte fabrikanter.

Rasmus_FrederiksenEfter 22 års ansættelse i en større århusiansk VVS-forretning åbner autoriseret vvs-installatør Rasmus Frederiksen pr. 1 april nyt selvstændigt VVS-firma under navnet Frederiksen VVS ApS.
Jeg har længe haft drømmen om at starte min egen virksomhed for bl.a. at fokuserer mere på de områder jeg brænder for indenfor VVS-branchen og endeligt fik jeg taget beslutningen om at starte selvstændigt” fortæller Rasmus Frederiksen og fortsætter, “Vores målsætning i firmaet er at tilbyde vores kunder moderne og miljørigtige VVS-løsninger i høj kvalitet til attraktive priser, hvadenten det handler om varmeteknik, vandinstallationer eller modernisering af et badeværelse i totalentreprise.

Hvad sparet er tjent, siger det gamle mundheld, – det kan jo forstås for både penge og CO2!
Prisen på energi går kun en vej, – og det er op. Samtidigt bør vi værne om vores fælles miljø. Derfor glæder jeg mig til bl.a. at præsenterer vores kunder for de mange nye og spændende energibesparende løsninger, der idag tilbydes indenfor specielt energioptimering og miljøvenlig varme- og vvs-teknik.
” slutter Rasmus Frederiksen.

Hos Frederiksen VVS glæder vi os til at servicerer dig!

Med venlig hilsen

Rasmus Frederiksen
Aut. VVS installatør
Frederiksen VVS ApS

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar