Corona Virus information 16.03.2020

Aldrig før har vi oplevet en så alvorlig og omfattende edipemi, som den vi alle lige nu oplever grundet Coronavirus i Danmark, Eu og hele verdenen!
Som en ansvarlig virksomhed følger Frederiksen VVS naturligvis også Sundhedsstyrelsen og andre myndigheders anbefalinger i forbindelse med COVID-19 (Coronavirus).

Da vi er en VVS-virksomhed der lever af vores daglige opgaver og projekter ude hos vores kunder i hele Aarhus- og midtjyllands-området – har vi allerede indført de anbefalet forholdsregler i vores virksomhed, for at sikre vores kunder og personale en så høj grad af beskyttelse overfor smittespredning af COVID-19, som muligt.

VORES MONTØRER HAR FOKUS PÅ HYGIEJNE OG SMITTEFARE – OG VI LØSER FORTSAT ALLE TYPER VVS-OPGAVER DØGNET RUNDT.
Vi har taget vores forholdsregler, som bl.a. omhandler følgende:

  • Vi giver ikke mere hånd når vi træffes med kunder og forretningsforbindelser.
  • Vi holder personlig afstand på mindst 2 meter til kunder og andre personer.
  • Hvis muligt, ser vi gerne at vores kunder el. beboer opholder sig i et andet rum end vores montører under udførelse af selve opgaven.
  • Vores montører kan arbejde iført åndedrætsmaske og andet beskyttelsesudstyr, hvis det skønnes nødvendigt eller kræves.
  • Alle montører er udstyret med desinfektionsmidler, for optimal håndhygiejne med videre.

Vi står i en særdeles uvant og svær situation og vi må alle udvise sund fornuft og fleksibilitet i dagligdagen, derfor er vi også klar til at tilpasse os vores kunders særlige ønsker – såvidt det er muligt – for at opretholde en stabil og betryggende afviklingen af vores opgaver i hverdagen. Vi har 28 fantastiske og motiverede medarbejdere hos Frederiksen VVS – og vi håber inderligt på, at vi kan beskæftige dem alle igennem denne dramatiske tid!

Kontakt os på 8614 1000, eller pr. mail, så finder vi sammen den bedste smittefri løsning på netop din VVS-opgave eller dit næste VVS-projekt!

De bedste hilsner,
Anja Koed Frederiksen