Corona Virus information 16.03.2020

Aldrig før har vi oplevet en så alvorlig og omfattende pandemi, som den vi alle lige nu oplever grundet Coronavirus i Danmark, Eu og hele verdenen!
Som en ansvarlig virksomhed følger Frederiksen VVS naturligvis også Sundhedsstyrelsen og andre myndigheders anbefalinger i forbindelse med COVID-19 (Coronavirus).

Da vi er en VVS-virksomhed der lever af vores daglige opgaver og projekter ude hos vores kunder i hele Aarhus- og midtjyllands-området – har vi allerede indført de anbefalet forholdsregler i vores virksomhed, for at sikre vores kunder og personale en så høj grad af beskyttelse overfor smittespredning af COVID-19, som overhovedet muligt.

VORES MONTØRER HAR FOKUS PÅ HYGIEJNE OG SMITTEFARE – OG VI LØSER FORTSAT ALLE TYPER VVS-OPGAVER DØGNET RUNDT.
Vi har taget vores forholdsregler, som bl.a. omhandler følgende:

  • Vi giver ikke mere hånd når vi træffes med kunder og forretningsforbindelser.
  • Vi holder personlig afstand på mindst 2 meter til kunder og andre personer.
  • Hvis muligt, ser vi gerne at vores kunder el. beboer opholder sig i et andet rum end vores montører under udførelse af selve opgaven.
  • Vores montører kan arbejde iført åndedrætsmaske og andet beskyttelsesudstyr, hvis det skønnes nødvendigt eller kræves.
  • Alle montører er udstyret med desinfektionsmidler, for optimal håndhygiejne med videre.

Vi står i en særdeles uvant og svær situation og vi må alle udvise sund fornuft og fleksibilitet i dagligdagen, derfor er vi også klar til at tilpasse os vores kunders særlige ønsker – såvidt det er muligt – for at opretholde en stabil og betryggende afviklingen af vores opgaver i hverdagen. Vi har 28 fantastiske og motiverede medarbejdere hos Frederiksen VVS – og vi håber inderligt på, at vi kan beskæftige dem alle igennem denne dramatiske tid! Følg gerne vores Video Dagbog, der giver et indblik i hvordan vi løser vores opgaver dagligt!

Kontakt os på 8614 1000, eller pr. mail, så finder vi sammen den bedste smittefri løsning på netop din VVS-opgave eller dit næste VVS-projekt!

De bedste hilsner,
Anja Koed Frederiksen