VVSere søges straks!

Vi søger straks 2 nye engagerede VVS montører til almindelige serviceopgaver!

Som medarbejder bliver du en del af et dynamisk team i en ung virksomhed, med en flad ledelsesstruktur, der lægger høj vægt på at vi har det godt sammen i hverdagen. Frederiksen VVS er en autoriseret VVS virksomhed der i dag tæller 35 medarbejdere. Vi løser meget forskelligartede opgaver indenfor både private, boligforeninger, det offentlige samt erhverv i hele øst- og midtjylland.

Jobbet som VVS Servicemontør

Vi har en bred portefølje af serviceopgaver og kunder. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. almindelig VVS Service hos vores kunder i hele Aarhus, Galten og Skanderborg, samt i Silkeborg og Vejle området, desuden opgaver indenfor mindre projekter som badeværelses- og varmeanlægsrenoveringer.

Vi forventer at du har en baggrund som uddannet VVS’er, måske med erfaring indenfor service af varmepumper (Intet krav) – og at du har kendskab til almene IT værktøjer og SmartPhones på brugerniveau. Du har måske allerede nogle års bred erfaring indenfor VVS service – og du har viljen til at løse opgaver hos vores kunder med et positivt humør.
Herudover har du et gyldigt kørekort til 3.500 Kg totalvægt.

Som person skal du være engageret, fleksibel, mødestabil og omhyggelig, samt have det godt med at arbejde selvstændigt, – og ikke mindst, – skal du være en god kollega.

Frederiksen VVS tilbyder dig!

Et alsidigt og udfordrende job i en virksomhed i rivende udvikling med gode arbejdsforhold, samt en veludstyret servicevogn. For den rigtige er du i høj grad selv med til at forme din egen hverdag fremadrettet. Vi er åbne for individuelle ønsker til fleksible arbejdstider og relevante efteruddannelser.

Du får gode og engagerede kolleger som alle løfter i flok og er bevidste om både egne, som virksomhedens mål. For at sikre et godt internt miljø i hverdagen, afholder vi flere gange årligt sociale arrangementer i firmaet.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst hos Tekniq samt individuelle kvalifikationer.

Er dette et job for dig? Så kontakt straks Rasmus på 4022 0032 eller Anja på 2627 6594 og fortæl os om dig og dine kvalifikationer. Du kan også sende os en mail, med emnet “Ny VVS servicemontør” til info@frederiksenvvs.dk.