Hjem » Nyheder » Regnskabsansvarlig til vores bogholderi søges!

Regnskabsansvarlig til vores bogholderi søges!

Regnskabsansvarlig Bogholderi

Vi har vokseværk og søger derfor en dygtig medarbejder med erfaring indenfor all-round bogholderi og økonomi.

Som regnskabsansvarlig får du en afvekslende dagligdag. Du bliver en del af et dynamisk team i en ung virksomhed med en flad ledelsesstruktur og kort vej fra beslutning til handling. Frederiksen VVS ApS. er en autoriseret VVS virksomhed der i dag tæller 20 medarbejdere. Vi løser meget forskellig artede opgaver og projekter for både private, boligforeninger, det offentlige samt erhvervsvirksomheder.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Bogføring af kreditorfakturaer, betalinger samt månedlig afstemning til kontoudtog og løbende afstemning af balancen.
  • Debitorindbetalinger og rykning af forfaldne fakturaer.
  • samt forskellige ad hoc kontoropgaver.

Din funktion er udadvendt, og du skal derfor være serviceminded og kunne trives med tage telefoner efter behov, – samt hjælpe med koordinering af svendene i marken udfra de arbejdsopgaver der kommer ind i en, til tider, hektisk hverdag.

Vi forventer at du har en baggrund som bogholder eller regnskabansvarlig, gerne fra en lignende stilling i en håndværksvirksomhed, – samt at du har kendskab til almene IT værktøjer på brugerniveau. Vi arbejder administrativt med E-conomic og Ordrestyring. (Kendskab hertil er en fordel, men absolut intet krav!)

Som person er du velfunderet, struktureret, har orden i dine ting og tager ansvar for dine opgaver. Du er imødekommende, selvstændig og hjælpsom. Du skal kunne finde motivation i såvel store som små arbejdsopgaver. Du bidrager gerne med god energi og et godt humør i hverdagen.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i en moderne virksomhed, i rivende udvikling, med gode arbejdsforhold. Du er i høj grad selv med til at optimere arbejdsprocesser og derved forme din egen og virksomhedens hverdag fremadrettet.

Du får gode og engagerede kolleger, som alle løfter i flok og er bevidste om både virksomhedens og egne mål. Vi tilbyder dig en god løn som afspejler dine kvalifikationer.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler. Ansøgning vedlagt CV rettes til Anja Frederiksen, på anja@frederiksenvvs.dk, skriv venligst Bogholderi i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, hører vi gerne fra dig på tlf. 2627 6594.

Hent denne Jobannonce som PDF her:
Regnskabsansvarlig til bogholderi