Fvvs Serviceleder

Til en nyoprettet stilling hos Frederiksen VVS, søger vi endnu en engageret Serviceleder (m/k) der har lyst til at være med i en stærk og spændende organisation, der konstant udvikler sig.

Du bliver en del af et dynamisk team i en ung og moderne virksomhed med en flad ledelsesstruktur og kort vej fra beslutning til handling. Frederiksen VVS ApS er en autoriseret VVS virksomhed der i dag tæller  mere end 40 medarbejdere. Vi løser meget forskelligartede opgaver og projekter for både private, boligforeninger, det offentlige samt virksomheder i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Randers og Vejle kommuner med mere.

Jobbet omfatter primært:

  • Opsøgende salgsarbejde og kalkulation af tilbud.
  • Planlægning af servicemontørernes opgaver i tæt samarbejde med “kontoret”.
  • Kundepleje og opfølgning på igangværende serviceopgaver.
  • Projektledelse af mindre VVS projekter som renovering af ejendomme og villaer, skoler etc.
  • Sikre at alle serviceopgaver udføres indenfor firmaets erklæret kvalitetsmål overfor vores kunder.

Vi forventer at du har en VVS-Teknisk baggrund som Serviceleder og erfaring med ledelse fra tidligere lignende jobs i VVS-branchen, – samt at du har kendskab til almene IT værktøjer på brugerniveau. Vi anvender ordrestyring.dk til sagsstyring.
Du “brænder” for VVS-Service – og har viljen og lysten til den daglige kommunikation og opgaveløsning med kunder, medarbejdere, entreprenører og leverandører.

Som person er du velfunderet, serviceorienteret, struktureret og har orden i dine ting. Du er handlings- og løsningsorienteret og bidrager med motiverende adfærd, god energi og godt humør – også i pressede situationer. Du kan bevare overblikket og holde styr på mange opgaver, aftaler og følge sagerne helt i mål. Du giver gerne “en hånd med ude på opgaven” hvis det kan være med til at øge kundens tilfredshed.

Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job i en moderne og meget social anlagt virksomhed, der er i rivende udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold. Du er i høj grad selv med til at optimere arbejdsprocesser og derved forme din egen og virksomhedens hverdag og udvikling fremadrettet.
Vi tilbyder dig en god løn og faciliteter, som afspejler dine kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler. Ansøgning vedlagt CV rettes til Anja Frederiksen, på anja@frederiksenvvs.dk, skriv venligst “Ny VVS-serviceleder” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, hører jeg meget gerne fra dig på tlf. 2627 6594.